Thursday, October 15, 2009

Show Munada di France!!

Salam bertemu kembali kepada sahabat2 penyokong Munada Crew.. Pertama sekali, kami meminta maaf di atas kelewatan mengupdate blog ini. Bukan bermakna tidak mahu berkongsi cerita tetapi ini disebabkan kesuntukan masa selain menghadiri pengajian kuliah yang agak padat.
Mungkin tidak terlalu lewat untuk mengucapkan "SELAMAT MAJU JAYA" kepada 2 orang anggota Munada iaitu Akim dan Fizi di mana mereka telah berangkat ke Jordan dan juga Mesir untuk menyambung pengajian ijazah mereka.

Di kesempatan ini,kami ingin berkongsi sedikit cerita tentanf perjalanan show kami di Perancis?? Xpercaya?! Kami gurau je, bukan perancis tetapi di Malaysia-France Institute. Alah! Kira ok la sebab ada nama France..Huhu..

-Persembahan ini diadakan di Kuala Lumpur-France Institute pada 4 September lalu.

-Majlis dihadiri oleh Ahli Majlis Tertinggi ABIM dan juga pengunjung.

-Majlis ini merupakan anjuran bersama di antara Kompleks Kebajikan Rukaiyah dengan kerjasama ABIM.

-Sebelum berbuka puasa, Ahli2 MT dan juga Pengerusi ABIM tampil memberikan ucapan.

-Solat Terawih diadakan secara berjemaah dengan semua pengunjung.

-Persembahan Munada secara keseluruhannya memuaskan cuma sistem audio dan speaker agak kurang memuaskan. Walaubagaimanapun,penonton terhibur dengan persembahan kami pada kali ini.

Sekian saja buat masa ini...Teruskan sokongan anda kepada Munada walaupun kami sekarang agak tempang terutamanya apabila kekurangan anggota. Doakan kejayaan kami dalam meneruskan karya muzik nasyid..Wslm..


No comments: