Sunday, December 14, 2008

Otai Munada!!


Ini la muka 'otai' Munada.. Time ni bergambar kat dalam Studio Blok 3..(budak umah aku mesti tau..huhu). Masa tu baru pas beli baju baru untuk group, bergaya sayakan la kononye..
Yang kiri tu namanye Lokman, time mula2 penubuhan Munada die wat suara second, tp sekarang wat Unison cz ada pengganti da...Pelajar jurusan perakaunan di Universiti Utara Malaysia (mesti ko pandai loghat kedah skrg ni!), klu berminat boleh hubungi aku..hehe...
Sebelah kanan plak namanye Azizan, boleh panggil Jijan @ Ajai (jgn marah na..). Die ni lagi otai, asalnye main shaker and tamborine je, tapi dengan bakat yg ada.. Die memegang suara Flet.. Xde orang bleh challenge sampai skrg..Die ni baik orangnye, klu cakap ngan Fan Munada..Bleh cair beb! Skrg belajar di Univ. Sains Islam Malaysia (USIM) jurusan dakwah dan pengurusan..Ko bleh jadi ustaz da sekarang! Berminat??(sorry gua wat promosi tanpa kebenaran)
yang tengah tu lagi la poyo, sape lagi klu bukan aku, Hakim.. Time mula2 aku main Congga and bonggo je..Tapi entah macam mane aku bleh nak nyanyi plak. Nak kata sedap, jauh sekali! Cume blehla sikit2..Aku pegang suara Unison and Normal je..Nak wat suara lain tu bleh, tapi taklah sehebat Lokman n Jijan.. Aku belajar kat Ikip International College, actually aku student Yarmouk University,Jordan..Ambik jurusan syariah,ekonomi dan perbankan islam..
Kitorang bertiga ni masa form five duduk sebaris, alhamdulilah semuanye berjaya masuk U..Salute ar!!

2 comments:

Azizan_munadaCrew7 said...

Assalamualaikum..bagus la hakim ko de create blog ni..leh la aku bagi komen untuk munada..aku rindu sangat nak jumpa ahli munada yang lain..aku kat usim ni macam biasa la masih giat dalam seni suara nasyid ni,walaupun suara aku ni tak sedap sangat..kat usim aku join group nasyid bawah kendalian Encik Huzaimin_NOWSEEHEART,aku create group ni sebagai pelapis,nama group ni kami tak cipta lagi..jangan salah sangka,aku tetap ahli munada forever,kat sini sku sebagai wakil universiti je,aku kat sini berperanan sebagai pemegang suara third_flet,kadang-kadang aku kena jadi solo jugak,tapi aku tak kisah.. huhu..sebut pasal baru-baru ni,member aku,merangkap suara base dalam group nasyid aku kat usim ni baru je meninggal dunia sebab kemalangan..dia meninggal dunia sehari sebelum raya haji..hati aku ni sedih sangat,sekejap je allah nak ambik nyawa manusia..aku sedih sebab sebelum dia meninggal,aku ada practice nasyid dengan dia untuk show sem 2 ni..lagu dah prepare,tapi tak sangka dia pergi dulu bertemu illahi..apa-apa pun aku doakan moga rohnya dirahmati allah..amin..

MunadaCrew7 said...

moga allah berkati rohnya dan dimasukkan di kalangan orang2 yg soleh..amin